Soms gebeurt het wel eens dat er enkele moeilijke situaties zich voordoen binnen de familie. Dat gebeurde ook vorig jaar in de familie van Linda de Mol. Daar werden ze geconfronteerd met het grensoverschrijdend gedrag van Linda’s partner Jeroen Rietbergen bij ‘The Voice Of Holland’.

De familie van Linda zal niet ontkennen dat ze heel erg boos zijn geweest op Jeroen en praten zijn gedrag en daden nog altijd niet goed. Maar ze moeten ook toegeven dat ze de man nog altijd graag zien.

Ook Linda’s dochter Noa Vahle springt nu in de bres voor haar moeder omdat die haar relatie met Jeroen een tweede kans wil geven.

“Ik heb er het afgelopen jaar niet zoveel over gezegd. Ik heb altijd zoiets van: je bent je aan het verdedigen tegen mensen die het eigenlijk niet zozeer willen horen of toch wel hun eigen waarheid van een verhaal maken”, klinkt het in Party.

Noa en Linda hebben absoluut geen ruzie met elkaar en Noa betreurt het wanneer wordt gezegd dat Noa niet achter de keuzes van haar moeder zou staan. “Op het moment dat er structureel dingen worden gezegd die niet kloppen, dan begint dat bij mij wel te knagen dat ik denk: daar wil ik een keer wat van zeggen.’ Maar ik wil gewoon dat mijn moeder gelukkig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl