Het is niet lang meer voordat er definitief een einde komt aan het duo Nick en Simon. De afscheidstournee komt steeds dichterbij en er is geen ontkomen meer aan.

Dat wil zeggen dat Nick Schilder nu heel wat tijd zal hebben nu hij zich minder op zijn carrière als Nick en Simon moet concentreren. Tijd die hij nu meer aan zijn gezin kan geven.

En met dat gezin mag Nick zich toch wel gelukkig prijzen. Hij heeft altijd heel veel steun gekregen van zijn vrouw Kirsten. Zij stond vanaf dag één als een blok achter Nick en zijn carrière.

“Ook wij hebben weleens ruzie, alleen zijn we heel direct, waardoor de lucht snel geklaard is. Er is een periode geweest die heel belangrijk is geweest in dit opzicht”, begint Nick in Story.

Daarmee doelt Nick op de periode van zijn burn-out. Hij vroeg teveel van zichzelf en verloor zijn gezin uit het oog. “Gelukkig zijn we hier door die burn-out scherp op geworden en proberen we te voorkomen dat we elkaar verliezen”, aldus Nick in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.