Het ziet er naar uit dat we ons binnenkort kunnen verwachten aan een biografie over het leven van Gerard Joling.

Joling die beseft dat het leven niet eindig is, is volop bezig met het noteren van anekdotes en verhalen die hij de voorbije jaren heeft meegemaakt.

Maar hij wil ook de verhalen vertellen over periodes en successen waar hij ontzettend trots op is. Zoals zijn internationale succes en succes met hits als ‘Love Is In Your Eyes’, ‘Ticket TO The Tropies’ en ‘No More Boleros’.

“Daarmee had ik in het begin van mijn carrière nooit rekening gehouden. Ik heb hits gehad in Thailand, Korea, Maleisië, Indonesië, etc. Verder heb ik een wassen beeld en 85 gouden platen. Dat is toch ongekend”, glundert hij in Story.

Gerard geniet nog altijd volop van het artiestenbestaan, maar vraagt zich toch ook af of het niet ooit een keertje gaat stoppen. “Maar ik zing eigenlijk nog steeds heel goed. En ten tweede heb ik een mooi leven. Ik haal echte de krenten uit de pap, ik doe niet alles meer. Zolang ik gezond blijf en mijn stem het houdt, ga ik door. Ik zou ook niet weten wat ik anders zou moeten doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.