Het leven van Nick Schilder lijkt een beetje op zijn kop te staan. Een tijdje geleden kondigden Nick & Simon het einde aan van hen als duo en ook thuis bij Nick gebeuren grote verandering. Sinds kort gaan de drie kinderen van Nick en Kirsten naar school en is er meer tijd voor hen als koppel.

Maar ook op muzikaal vlak staat heel wat te gebeuren, want Nick gaat nu verder zonder Simon. Hij blikt nog één keer terug in Story op een bijzondere periode in zijn leven.

“We zijn – uit mijn hoofd- zeven jaar terug voor het eerst samen gevraagd als gastheren bij ‘Vrienden van Amstel Live’, wat we deze maand weer doen. Dat is nu dus voor de laatste keer samen, dat maakt het best wel bijzonder.”

Iedereen weet ondertussen dat het een beslissing was van Simon om er de stekker uit te trekken. Hij had er geen lol meer in en dus vond hij het beter dat er een einde kwam aan iets wat altijd heel succesvol is geweest.

“Het houdt voor ons samen in april helemaal op, maar als het een beetje meezit, ga ik vrijwel meteen met een eigen product komen. Vanaf februari ga ik weer keihard schrijven, dus dat moet goedkomen”, stelt Nick zijn fans ook meteen gerust.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.