De voorbije jaren hebben André Hazes, zijn muziek en zijn vriendschappen geen goed gedaan. André heeft maar weinig vrienden overgehouden sinds zijn vele problemen en dat is ongetwijfeld erg jammer voor de zanger.

Één van de enige vrienden die hij nog lijkt overgehouden te hebben is Wesley Sneijder. Ondanks dat André ook hem al heeft teleurgesteld, is hij altijd achter de zanger blijven staan.

En wie bevriend is met André moet duidelijk tegen een stootje kunnen, schrijft Party. Ook Andrés neef, tourmanager en beste vriend Djarno moet soms met de kuren van André kunnen omgaan. 

Toen Andrés gedrag tegenover Djarno werd getoond in de docureeks ‘Crossroads’ reageerde de neef zelfs heel emotioneel op Instagram.

“Dré, lieve vriend. Ik ben gezegend dat ik een vriendschap heb met jou. Ik geef mijn leven voor jou. Wat ben ik trots op je hoe jij jouw eigen leven hebt opgepakt, want je bent van ver gekomen. En wat deed het mij pijn om elke dag jouw strubbelingen te zien. Maar op een gegeven moment zakte ik zelf heel ver weg in mijn eigen leven. Om dat ik de pijn en het verdriet niet meer zelf kon dragen.”

Djarno heeft even getwijfeld om zijn vriendschap met André op te geven, maar hij hield vol. “Opgeven is de makkelijkste keuze, maar ik bleef bij jou. Lieve vriend, je bent en blijft altijd mijn schaduw. Ik hou van je broertje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.