Wanneer je twee weken lang met elkaar bent opgetrokken en je komt weer thuis in een stil huis, dan weet je dat je een leuke en gezellige vakantie hebt gehad. Maar de leegte doet bij veel mensen ook altijd een beetje pijn.

René Froger en Natasja Froger trokken naar Engeland met hun kinderen en kleinkinderen en genoten daar van heel wat qualitytime samen.

“Bij thuiskomst was ik vooral blij dat ik even kon slapen. Scottie, de jongste in de familie, sliep die twee weken bij ons in de caravan en zij slaapt altijd door, behalve natuurlijk die twee weken. Maar na twee dagen was ik bijgekomen en miste ik iedereen alweer. Laat ze nu maar weer komen, dacht ik. En toen kwamen ze ook als vanzelf weer aanwaaien”, lacht Natasja in Veronica Superguide.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.