Nadat ze uit Frankrijk vertrokken en hun chateau niet langer betrokken, verloor de familie Meiland het contact met hun huishoudster Nadège. De vrouw viel een jaar na hun vertrek zonder werk omwille van gezondheidsproblemen. We lezen er meer over in Weekend.

Hun terugkeer naar Nederland, samen met de coronaperiode die daarop volgde, bemoeilijkte het vertrouwde contact dat Nadège en de familie ooit hadden. Daardoor raakten ze elkaar uit het oog.

Toen Nadège een jaar geleden een mailtje stuurde om de familie te condoleren met het verlies van hun trouwe viervoeter, besloot Martien om haar uit te nodigen in hun chateau om samen Pasen te vieren.

De gezondheid van Nadège liet dat niet toe en ze vond het erg jammer dat hun weerzien niet kon doorgaan. In een weekend in mei 2022 was het eindelijk zover: iedereen zakte af naar het chateau, ook Nadège. Ze zat op dat moment midden in een chemokuur voor haar darmkanker en was net geopereerd aan haar keelkanker.

“Afgelopen week lag ik nog in het ziekenhuis, ik voelde me niet goed en was erg moe”, vertelt Nadège. “Ik was heel blij om ze weer te zien. We hebben herinneringen opgehaald aan onze goede tijden samen, zoals de vakantie, toen ik mee mocht naar Tenerife. Het was een fijn maar emotioneel weerzien”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl