2023, een nieuw jaar en ook meteen een nieuwe start voor Montana Meiland. Zij gaat na 8 jaar terug als vrijgezel door het leven en is helemaal klaar voor iets nieuws.

Praten over haar relatiebreuk doet Montana niet. Maar ze praat wel volop over haar toekomst en andere zorgen die ze aan haar hoofd heeft.

“Met de winkel was het in 2021 extreem druk, maar het was rustiger afgelopen jaar en dat is niet veranderd. Ik merk dat mensen wat meer de hand op de knip houden. Ik heb wel een beetje zorgen over 2023, met alles dat duurder wordt, die energieprijzen enzo. Je hebt toch een winkel vol luxe dingen. Als mensen gaan besparen, doen ze dat toch op dat soort uitgaven”, klinkt het in Weekend.

Montana doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar prijzen niet gigantisch de lucht inschieten. Dat doet ze door goedkoper in te kopen, maar ook minder in te kopen.

“Als je minder verkoopt, hoef je ook niet zoveel in te kopen. En anderzijds goed promoten wat je allemaal hebt staan, want er zijn natuurlijk ook mensen die wel wat willen besteden of duurdere producten willen – en die wil je blijven bereiken.”

Maar Montana geeft niet op en vreest niet meteen het ergste. De winkel heeft de coronapandemie ook overleefd en dat zal nu ook wel lukken. “Met iedere verandering ging je mee en hier moet je ook gewoon weer meegaan en doen wat je kunt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.