Martien Meiland en Dries Roelvink zijn nooit de beste vrienden geweest. Na een voorvalletje in het verleden, barst nu ook de strijd om de wijn los tussen de twee.

Zowel Martien als Dries hebben een eigen wijn-collectie op de markt. Al is Dries ervan overtuigd dat die van hem veel beter is en dat Martien maar weinig van wijn afweet.

“Volgens mij kent hij het verschil niet meer tussen een Chardonnay en een Sauvignon blanc, wanneer hij gedronken heeft. Ik kan het weten, omdat hij vroeger veel in mijn vaste restaurant ‘La Brochette’ kwam”, lacht Dries in Party.

Dat Martien in dat restaurant ooit plaats moest maken voor Dries omdat hij op zijn vaste plek zat, is bij Martien nooit in goede aarde gevallen. Hij reageerde heel geïrriteerd wanneer hij werd verzocht om ergens anders te gaan zitten.

Toen Dries Martien ging feliciteren tijdens een editie van de Televizier-Ring, kon Martien het niet laten om even geïrriteerd te reageren. Het ziet er dus naar uit, dat met de heren hun wijncollectie een nieuwe strijd is geopend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.