Na een relatiebreuk is het altijd even moeilijk om er weer bovenop te komen. Dat wist ook Montana Meiland te ondervinden. Zij ging volop aan het verbouwen en wist zo haar gedachten te verzetten.

Al moet ze ook toegeven dat ze toch af en toe aan Dirk heeft gedacht toen ze misschien een leuk moment met iemand wilde delen.

“Die waren er zeker, maar dan dacht ik ook: nee, dat is niet meer. Het contact is er nog wel, maar het gaat niet voor niets na acht jaar uit. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar voorlopig heb ik erg het gevoel van: laat mij maar lekker even alleen en met rust. Ik doe mijn dingetje en geen flauw idee wat het verder brengt”, zegt ze in Weekend.

Dirk lijkt het moeilijker te hebben met de breuk. Hij zou Montana graag terug willen. Althans dat valt af te leiden uit de post op Instagram.

“Dirk en ik kunnen erg verschillen van mening. Voor hem was het heel anders dan voor mij. Hij was erg druk een periode en zag het niet aankomen. Dus hij heeft het ook anders ervaren dan ik. Dan krijg je natuurlijk andere gevoelens en meningen, dus dan uit je je ook anders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.