Zowat elk lid van de familie Meiland heeft ondertussen al een boek uitgebracht. Alleen Montana Meiland nog niet. Zij heeft wel recent het boek van haar zus Maxime Meiland gelezen. Daar staan heel wat negatieve dingen in over Dirk, de ex-partner van Montana.

“Maxime heeft geen invloed gehad op mijn denkwijze over Dirk. Ze heeft haar eigen mening, maar dat heeft ze altijd over alle mannen die in de familie komen. Dat is prima, maar ik trek mijn eigen conclusie, dus dat maakt verder niet uit”, klinkt het bij Montana in Weekend.

Montana lijkt niet meer te treuren om de breuk met Dirk en lijkt als een happy single door het leven te gaan.

“Ik moet mijn plekje nog een beetje vinden, maar het gaat wel de goede kant op. Het verdriet is geweest. En ik heb nu natuurlijk mijn huis, een nieuwe start, een nieuwe, eigen plek. Ik heb wel van tevoren gedacht: dan zit ik daar straks alleen op die bank, maar dat ervaar ik toch niet.”

Martiens dochter lijkt het niet erg te vinden dat er wat rust is in huis en dat ze ’s avonds alleen moet doorbrengen. “Ik vind het juist wel fijn dat er aan het einde van de dag rust is en ik mijn eigen beslissingen kan nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.