Wie dacht dat de Meilandjes allemaal evenveel verdienen, moeten we teleurstellen. Naast ‘Chateau Meiland’ hebben de Meilandjes ook nog andere bezigheden waar ze al dan niet hard voor moeten werken.

Zo heeft Montana Meiland een eigen winkel en is Maxime vooral heel erg bezig met influencen op Instagram. En dat zorgt voor de jongste Meiland voor een groot deel van haar inkomen.

“Dat is al een groot aandeel. Maar ik ben daar de persoon niet voor. Ik vind het raar om te doen, van die filmpjes opnemen. Nee, ik vind ook: mijn winkel moet voorgaan in het promoten van dingen”, klinkt het in Weekend.

Dat Montana niet de grote influencer is zoals haar zus, zorgt er ook voor dat zij geen miljoenenvilla kan permitteren zoals haar zus.

“Maar ik moet zeggen: ik heb ook liever dat je op tweederde gaat zitten van wat je kan betalen zodat je geen zorgen hebt en eigenlijk niet op je rekening hoeft te kijken. Dat vind ik veel lekkerder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.