Een tijdje geleden raakte bekend dat Humberto Tan en zijn vrouw Ineke Geenen niet langer een koppel vormden. De twee waren dertig jaar samen, maar besloten toch een punt te zetten achter hun huwelijk.

Er werd wel eens vaker gezegd dat Humberto zijn vrouw Ineke niet altijd even trouw is gebleven, en ook Ineke was daar vanop de hoogte. Toch overwon hun relatie elke storm en bleven de twee hard werken aan wat ze samen hadden.

Zo zou Humberto op dit moment wel eens iets kunenn hebben met Elise Roodenburg, een documentairemaakster met wie hij nog heeft samengewerkt.

Volgens omstaanders zouden de twee de feestdagen hebben doorgebracht in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Al ontkent Tan dit volledig, volgens Story.

Hij liet aan de media weten daar te zijn met Elise omdat zij een documentairemaakster is. Opvallend is wel dat zij op geen enkel beeld te zien is van zijn verblijf in Suriname. Hoe het exact zit zullen we voorlopig niet weten, beiden wensen geen reactie te geven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.