Dat maakte hem niet populair

De relatie tussen Montana Meiland en Dirk Hoogstraten is al een tijdje voorbij. Maar nog steeds komen er verhalen naar boven die niet altijd even prettig zijn.

Maxime is nooit een grote fan geweest van Dirk en vertelt zelfs dat als het aan hem had gelegen, Maximes dochtertje Claire nooit was geboren.

“Terwijl ik al lang besloten had om de baby te houden, bleef hij maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen. Hij zei dat ik mijn leven weggooide. Ik moest me altijd verdedigen tegenover hem”, vertelt Maxime in haar biografie en in Story.

Maar eenmaal Claire er was, werd Dirk een liefdevolle oom. Toch bleef Maxime altijd kwaad en bleven zijn woorden in haar gedachten rondspoken.

“Het is altijd in mijn achterhoofd blijven zitten, want ik onthoud alles. De laatste kerst, toen het net een paar weken uit was tussen Montana en Dirk, hadden we dat kerstdiner bij mijn ouders thuis. Toen lagen Claire en Vivé boven en Dirk wilde haar nog even gedag zeggen, want die voelde aan dat het misschien de laatste keer zou zijn dat hij Claire zou zien.”

Dirk ging naar boven en Maxime volgde hem daarna. Daar zag ze haar man Leroy en Dirk huilend in de deuropening.

“Ik ben altijd gek op haar geweest’, zei hij toen. Toen dacht ik: ‘Dat is niet waar’. En heb ik gevraagd aan Leroy waarom hij stond mee te janken.”

Montana ontkent het verhaal van haar zus niet en bevestigt dat Dirk dat inderdaad allemaal heeft gezegd. “Die was het er niet mee eens dat Maxime een andere beslissing nam. Hij is daar heel anders in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl