Marieke Elsinga was jarenlang één van de meest begeerlijke vrijgezellen van Nederland. Tot ze een tijdje geleden haar grote liefde Sander ontmoette op een datingapp. De liefde was groot en niet zo heel veel later was Marieke zwanger van haar eerste kindje.

Ondertussen is Marieke al eventjes bevallen van een zoontje Jip. Maar het moederschap is niet altijd rozengeur en maneschijn en is soms best pittig.

“Dat Jip ons kindje is, snap ik wel. Maar dat ik voor hem zijn moeder ben, daar moet ik nog aan wennen. Ik ben niet bang dat ik niet goed voor hem ga zorgen, maar soms denk ik: ‘ach jochie, voor jou ben ik jouw moeder en daar heb je er maar één van”, klinkt het in Party.

Bij de geboorte was Marieke niet meteen stapelverliefd op haar pasgeboren zoontje. Iets wat haar vriend Sander wel was. Maar Elsinga maakt zich daarover nog geen zorgen.

“Vanaf het eerste moment wist ik dat ik voor hem door het vuur zou gaan en mijn leven voor hem zou geven. Maar ik had net als Sander een onmiddellijk gevoel van verliefdheid willen ervaren. Maar er langzaam ingroeien is meer mijn manier, blijkbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl