Niemand wil graag zijn dierbaren afgeven, maar op een dag kan je er jammer genoeg niet meer onderuit. Ook Gerard Joling niet.

Zijn moeder overleed op haar 92ste ten gevolge van een longontsteking. En ondanks de mooie leeftijd van de vrouw, hakte haar overlijden er stevig op in bij Gerard.

De twee waren twee handen op één buik en hij vindt een leven zonder zijn moeder aan zijn zijde nog altijd heel erg moeilijk.

“Dan zie ik een foto of dan komt er een filmpje voorbij en dan denk ik: godverikke, hoe kan het nou dat ze er niet meer is”, schrijft Party een uitspraak van Gordon neer.

Gerard bezocht zijn moeder minstens één keer per week. Dan verraste hij haar vaak met verse bloemen, die hij speciaal van de veilig uit Aalsmeer voor haar mee bracht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.