Het moederhart van Monique Westenberg brak de afgelopen dagen in duizenden stukjes. De reden? De kleine André is namelijk ziek.


“Ons pikkie is al sinds vrijdag zo ziek. Griep, koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen. Op schooltje heerst het want de helft van de klas is ziek. Heel veel filmpjes kijken met elkaar, dicht tegen elkaar aan!”, schrijft Monique op Instagram Stories. Even gewoon uitzieken dacht Monique, maar het gaat van kwaad naar erger met haar 5-jarig zoontje. Woensdag kon zij dan ook niet anders dan een arts te raadplegen. “Net terug van de H.A.P. Luchtwegeninfectie en 40 graden koorts. De eerste dagen had ij nog oplevingen, maar de laatste dagen alleen maar slapen, veel hoesten nauwelijks nog willen eten”, schrijft Monique op Instagram.

“Ik hoor om me heen veel van dit soort berichten. Dus er is waarschijnlijk weer een goed virus aan het rond gaan bij de kindjes! Dankjewel voor de lieve berichtjes”, besluit Monique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.