Als lid van K3 ben je heel vaak met elkaar op de baan. Je leert elkaar door en door kennen en je wordt de beste vriendinnen met elkaar. Je wordt onafscheidelijk, maar in je vrije tijd wil je ook eens los van elkaar met andere vrienden optrekken. En net dat is het moment waarop K3 vaak de vraag krijgt waar de andere twee naartoe zijn.

“Je kan niet geloven hoe vaak ik die vraag krijg. Ik begrijp dat wel, de mensen zijn enthousiast en dat is tof”, reageert Hanne in Nina. “Maar het is nu niet dat wij met z’n drieën samenwonen”, lacht Julia.

Toen Julia net verkozen was als K3’tje verkeerde Nederland nog in lockdown. Ze ging toen op restaurant in België en daar waren alle ogen stiekem op haar gericht. “Het was alsof heel het restaurant mee zat te eten. Om de zoveel minuten zat er wel iemand te loeren.”

Julia krijgt vooral te maken met heel respectvolle mensen en dat vindt ze alleen maar leuk. “Ik heb mensen die zeggen; ‘Sorry voor het storen, maar mag mijn kind met jou op de foto.’, en die foto geef ik dan met plezier.”

Maar niet iedereen is even vriendelijk en zijn iets meer rechtuit. “Ook mensen die hun kind naar voren duwen en zeggen: ‘Hé, we maken even een foto’, krijgen die foto ook hoor”, lacht Julia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.