Als jij even in jouw omgeving rond hoort, dan heb jij misschien ook al wel mensen in de familie of vriendenkring die ziek zijn. En dat hoeft niet noodzakelijk corona te zijn, ook de normale griep is terug van weggeweest en daar weet Monique Westenberg alles van.

Op haar sociale media deelde zij het bericht dat André Hazes ziek is. Niet haar ex-man, wel haar zoontje. Die kwam ziek van school terug.

“Ons pikkie is al sinds vrijdag zo ziek. Griep, koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen”, getuigt Monique op haar sociale media. “Op schooltje heerst het want de helft van de klas is ziek. Heel veel filmpjes kijken met elkaar, dicht tegen elkaar aan!”, dat is volgens Monique de ideale manier om de dag van de kleine Dré draaglijker te maken. Hopelijk krijgt Monique de griep zelf ook niet,  maar liever zij dan haar kleine pikkie zo ziek te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.