In Nederland hebben er al heel wat bekende vrouwen geprobeerd om een kledinglijn of andere producten aan de man te brengen. Ook Monique Westenberg kon niet achterblijven. Zij heeft onlangs haar tweede modecollectie voor Kruidvat gelanceerd.

En dat is behoorlijk verwonderlijk te noemen, gezien de eerste collectie niet meteen het grootste succes werd waarop ze allemaal hadden gehoopt.

Aan reclame zal het in ieder geval niet liggen, want Monique maakt vaak reclame voor haar kledij. Op Instagram showt ze regelmatig kleding uit haar collectie, schrijft Party. Dat gaat van winterjassen tot schoenen, van jurken tot mutsen.

De spullen liggen sinds kort in Kruidvat, verkrijgbaar aan 50% korting. Al worden de winterjassen wel nog behoorlijk verkocht, als we een winkelmedewerker mogen geloven. “Vooral de mutsen en sjaal was geen belangstelling voor. Alle filialen moeten het afprijzen.”

Geen verschil dus met de eerste collectie van de ex-partner van André Hazes. “Die zooi loopt voor geen meter. Monique heeft de kleren zelfs gratis mogen weggeven” zei een Kruidvatmedeweker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.