Het zijn spannende tijden voor Wolter Kroes. Niet alleen lanceert hij zijn nieuwe single ‘De Bierkraan’, zijn plantenlabel heeft hem ook gevraagd om eind november een nieuw album te lanceren.

“En in februari volgend jaar sta ik dan weer met een fantastische show in het Amsterdamse concertgebouw. Ik treed daarnaast ook nog zo’n twintig keer per maand op, dus ik heb weinig te klagen”, zegt Wolter enthousiast in Story.

Wolter krijgt steun en hulp van de hele familie. Zo helpt zijn vader hem vooral met de boekhouding en daar is Wolter blij om. Er is niemand die hij meer vertrouwt dan zijn eigen vader.

“Hoeveel verhalen zijn er niet over artiesten die aan het eind van de rit niets overhielden. Mijn vrouw heeft al gezegd dat zij dit voor haar rekening gaat nemen als mijn vader er op een dag mee stopt”, gaat Wolter verder.

Geld interesseert Wolter niet zoveel. Hij is vooral erg blij met de boot die hij zich heeft kunnen veroorloven. “Al zit ik nu in een fase waarin ik twijfel of ik de boot moet verkopen om een appartement aan een Spaans strand aan te schaffen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.