Plopsaland De Panne in België kwam het voorbije jaar niet altijd even positief in het nieuws. Er zou sprake zijn van pesterijen, scheldpartijen en niet altijd even goede omstandigheden om te werken. Aan baas Gert Verhulst zal het niet liggen. Hij heeft geen schrik dat mensen ook over hem hun boekje gaan opendoen.

“Nee, ik kan op mijn beide oren slapen. Dat wil niet zeggen dat ik nooit onvriendelijk tegen iemand ben geweest, ongetwijfeld is dat gebeurd. Maar niet grensoverschrijdend”, zegt hij in Weekend.

Als er iets is waar hij zich wel schuldig aan durft te maken dan is het vloeken. Dat gebeurt wel eens een keertje.

“Maar ik vloek alleen op mezelf. Ik wil me ook zeker niet voordoen als een heilige, maar ik ben relatief bezadigd, denk ik. Dat heeft ook met de leeftijd te maken: je wordt rustiger en merkt dat al dat geroep en getier je niet vooruit helpt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.