Marco Borsato heeft toch eventjes moeten wachten op een uitspraak van het OM wegens het grensoverschrijdende gedrag dat hij zou hebben vertoond bij een vijftienjarig meisje. Het OM heeft nu een uitspraak gegeven en die is duidelijk: Borsato wordt vervolgd voor zijn daden.

Opnieuw een harde klap voor Marco om te verwerken. Het ging de voorbije weken iets beter met de zanger, maar vele kleine dingen zorgden er toch voor dat de zanger toch het een en ander kreeg te verduren.

Zo moet hij binnenkort afscheid nemen van zijn ouderlijke huis waar zijn moeder Mary tot nu toe altijd in heeft gewoond.

“Het bord stond nog niet in de tuin of er was al een koper”, begint Mary in Story. “Het is best even slikken om mijn huis na al die jaren te verlaten. Maar ik heb een tuin van 16 m diep. Dat werd me te veel. Als je thuiskomt, geniet je niet meer van je huis, maar denk je: o jee, ik moet nog dat en dat doen. En daar was ik wel klaar mee.”

Mary is nog altijd een hardwerkende vrouw, maar wel eentje die voor de derde keer een nieuwe heup heeft gekregen.  “Maar minder werken ga ik niet doen. Daarvoor vind ik mijn vak veel te leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.