Mieke is nog volop aan het herstellen van haar hernia en dat zal ook nog eventjes duren. Hopelijk is ze hersteld voordat de drukke kerstperiode eraan komt.

De zangeres heeft de voorbije weken zoveel pijn gehad dat ze eind oktober zelfs een optredens moest annuleren. Dat deed veel pijn, want Mieke heeft in haar hele carrière nog maar twee optredens moeten annuleren.

“Ik zou nu wel kunnen zingen, maar het optreden was in Rossum en dat is van hieruit vier uur rijden en ik kan door de pijn amper in en uit de auto. Als het een half uur of een uur rijden was, had ik het gedaan. Je bijt dan op je tanden en je doet je optreden. Maar nu was het iets te veel van het goeie”, klinkt het in Party.

Een hernia kan opgelost worden door een operatie. En dat wil Mieke liever niet. Ze maakt zich vooral zorgen omwille van haar man die haar hard nodig heeft.

“Marc kan niet alleen thuis blijven en ik wil dat ook niet. Er zouden dan mensen bij ons in huis moeten komen die de zorg voor hem op zich nemen. Een kortstondig verblijf in een verzorgingstehuis kan ook, maar daar wil ik liever niet aan denken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.