Frans Bauer is niet alleen zanger maar ook presentator. Zo ging hij van RTL terug naar NPO. Het stopzetten van ‘The Voice Senior’ zorgde er ook meteen voor dat Frans niet langer coach in het programma kon zijn.

“The Voice’ is destijds gestopt bij RTL en ik heb niet het idee dat dat nog terugkomt. Ik vind het heel leuk dat ik weer volledig terug ben bij de NPO, want daar ben ik lang op mijn plek geweest”, geeft Frans toe in Weekend.

Voor RTL maakte Bauer het programma ‘Vive La Frans’. Samen met zijn broer ging hij kamperen in Frankrijk. Maar Dorus werd getroffen door kanker.

“Gelukkig gaat het weer goed met hem. Hij heeft een zware periode gehad, maar we mogen heel blij zijn dat het allemaal goed gaat. Wat dat betreft tel ik mijn zegeningen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.