Toen Bonnie St. Claire vele jaren geleden scheidde van Albert Hol, kende ze geen al te beste scheiding. Het had een vervelende nasleep en dat vond de zangeres allesbehalve leuk.

Haar scheiding met Anne Jan Jongbloed daarentegen verliep prima. De twee zijn nog altijd goede vrienden en Bonnie hoopt dat dit zo kan blijven.

“Zo’n nare scheiding, dat wilde ik dit keer voorkomen. Ik kan ook wel zeggen dat het proces om te gaan scheiden jaren heeft geduurd. Ik denk niet dat als we die stap vijf of zes jaar geleden genomen zouden hebben, het op deze manier was gegaan”, zegt ze in Story.

Anne Jan en Bonnie hebben er veel en vaak over gepraat en het was het beste voor hen allebei dat ze uit elkaar zouden gaan. Het kwam uiteindelijk alleen maar hun vriendschap ten goede.

De twee benadrukken graag dat er geen derde partij in het spel was. “De situatie was zo anders. We bleven ook contact houden. En we kwamen erachter dat het alleen leven eigenlijk heel prettig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.