Ergens in november vorig jaar overleed Pierre Kartner, ook wel beter gekend als Vader Abraham. Het nieuws lekte uit toen de man net was begraven en dus heel weinig mensen hebben nog afscheid kunnen nemen van de man.

Ook voor zangeres Mieke was Pierre een erg belangrijk persoon in haar leven. Hij heeft een groot deel van haar leven bepaald en daar is ze hem nog elke dag dankbaar voor.

“Als ik hem niet was tegengekomen, had mijn leven er waarschijnlijk helemaal anders uitgezien en was ik misschien ook nooit echt aan bod gekomen wat zingen betreft. Ik zong op mijn zestiende samen met hem het nummer ‘Wat Een Prachtige Dag’ en dat heeft mij in de goede richting gestuurd”, zegt Mieke in Party.

Mocht je nog bij Pierre om zijn mening vragen over Mieke, hij zou alleen maar positieve woorden over hebben voor haar. Al had ze ook enkele werkpuntjes.

“Hij vond mij te bescheiden en had graag gezien dat ik wat meer aan mezelf dacht. Pierre was van mening dat ik mezelf te vaak wegcijferde en andere mensen heel veel gunde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.