Er wordt vaak lacherig gedaan over het voorspellen van de toekomst. Er zijn maar weinig mensen die die onzin willen geloven, maar ondanks alle kritiek is medium Marion Berndsen er toch elke dag mee bezig.

Zo voorspelde ze voor André Hazes een woelig 2022. Ze voorspelde dat het niet meer zou goedkomen tussen André Hazes en Monique Westenberg en dat André zijn opwachting zou maken in een film.

En we moeten toegeven, al deze voorspellingen zijn ook wel degelijk uit gekomen. Het is inderdaad niet goed gekomen tussen André en Monique en André was te zien in de film over zijn leven. Eentje waarvan Marion op het moment van haar voorspelling nog niet wist dat die er ging komen.

Het ziet er dus naar uit dat de voorspellingen van Marion misschien iets minder onzin zijn dan dat we allemaal zouden vermoeden. Of is het gewoon puur geluk? Dat zal 2023 wel uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.