Net nu het weer wat beter ging met Marco Borsato gonst het van de geruchten dat de zanger avances gemaakt zou hebben bij een minderjarig meisje. Een zaak die ondertussen al meer dan een jaar speelt, onthult showbizzexpert Albert Verlinde…

“De hetze rond dat tienermeisje is héél ingewikkeld”, onthult Albert Verlinde in Dag Allemaal. “Je moet weten dat deze zaak al meer dan een jaar speelt, maar pas de voorbije weken is het verhaal echt beginnen te circuleren.”

“Ter verduidelijking: het gaat over een vrouw die vertelt dat ze in ’t dagboek van haar minderjarige dochter heeft gelezen dat Marco avances bij ’t meisje heeft gemaakt.” Al blijft het dé vraag of dit verhaal überhaupt wel klopt…

“Da’s natuurlijk een zware aantijging, en of dat verhaal klopt, blijft nog maar de vraag. Bewijzen zijn er tot hiertoe nog niet opgedoken, na al die tijd hadden die er al lang moeten zijn. Maar hoe weerleg je zoiets?” verduidelijkt Verlinde in wat voor moeilijk parket Marco Borsato zich bevindt.

“Ik besef maar al te goed dat we bijzonder voorzichtig moeten zijn met deze zaak. Want zoiets maakt een mens kapot”, pleit Albert Verlinde van Shownieuws voor omzichtigheid in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS