Julia Boschman heeft er ondertussen haar eerste weken als K3’tje opzitten. En die eerste kennismaking met het leven bij K3 viel goed mee: “Eigenlijk heel goed”, doet Julia haar verhaal voor de microfoon van Showbizztv. “Verrassend chill allemaal”, voegt Julia er een opvallende uitspraak aan toe.

Julia vreesde vooral de drukke agenda én de hechte band die reeds bestond tussen Hanne en Marthe, maar beide vielen erg goed mee: “Zij kennen elkaar al keilang”, beseft Julia maar al te goed. Maar het hele team stelde Julia meteen op haar gemak.

De Nederlandse dacht ook dat er meer druk zou zijn: “Maar iedereen bij Studio 100 is superfijn en ik ben met open armen ontvangen.” Iedereen had er ook begrip voor dat het misschien wat veel zou zijn voor Julia en dat het allemaal erg zwaar zou zijn.

“Maar iedereen laat me gewoon lekker m’n ding doen en juist daardoor voel ik me op m’n gemak”, klinkt het enthousiast bij Julia. En omdat ze zichzelf meteen goed in haar vel voelt bij K3, voelt ook de band met Hanne en Marthe al meteen ‘superfijn en goed’, benadrukt Julia in haar interview met Showbizztv.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS