Een verzoening tussen Leontine Borsato en Marco Borsato zit er niet meer in. De ex van de zanger is terug gelukkig in de liefde en voorzichtig verliefd op de Nederlander John Huiberts

Met John heeft Leontine een miljonair aan de haak geslaan, eentje die het de voorbije jaren niet echt slecht heeft gedaan op de ondernemersmarkt.

Zijn grootste doel was dan ook van in het begin: rijk worden. En met weken waarin hij 100 uur per week werkte en geld leende van bekenden, lijkt hem dat nu meer dan ooit gelukt.

Met zijn allerlaatste spaargeld kocht hij voor 150.000 dollar 5000 kilo aan grondstoffen in China. Grondstoffen die lak uithardt onder uv-licht. Een handeltje dat na een jaar meer verlies opbracht dan winst, maar die na 2 jaar een succesvolle business werd.

John verkocht de afgelopen jaren zo goed dat hij sinds enkele jaren op zijn lauweren rust, zegt Weekend. In 2012 verkocht hij al een groot deel van zijn bedrijf en 5 jaar later nog een deel. Na vele jaren hard werken denkt John nu alleen nog mee met de bedrijfsvoering, maar is het geen dagelijkse bezigheid meer. Eindelijk heeft hij meer tijd voor zijn hobby’s en dus nu ook voor Leontine.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.