Maxime Meiland: “Ik stel het toch maar even uit”

Foto: Wessel de Groot

Maxime Meiland heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag nog een derde kindje zou hebben. Tot een maand geleden kon dat niet rap genoeg gaan. Maar nu lijkt ze toch eventjes van dat idee afgestapt te zijn.

“Ik heb er nog eens over nagedacht, en er ook met Leroy over gesproken. Maar stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk”, begint ze in Story.

De oudste dochter Claire is nu vijf, Vivé is anderhalf. Een derde kindje erbij zou voor het gezin misschien toch wat te druk worden.

“Aan de ene kant is het leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, aan de andere kant zit je daardoor ook jaren in de luiers. Dat is voor ons nu niet te doen. Zeker omdat we nu net ook ons pension hebben geopend. Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.