Kim Kötter is één van de drukste en succesvolste influencers van Nederland. Ze heeft in 2020 het bedrijf en de rechten van Miss Universe Nederland en Duitsland verkocht en concentreert zich naast het influencen nu ook vooral op ondernemen.

Instagram is erg belangrijk voor Kim maar ook YouTube doet het erg goed. Al probeert ze zich niet te hard vast te pinnen op de getallen en het aantal volgers.

Instagram is voor mij erg interactief. Ik zend niet alleen maar, ik vraag ook heel veel. Ik hoor weleens dat dat mensen inspireert. Ik vind het leuk om alles op Instagram te gooien, ik beperk me niet tot één onderwerpje”, vertelt Kim aan Party.

Kim is ook een echte onderneemster en ze runt poespas.nl, een winkel voor interieur, fashion en lifestyle. En dat loopt boven haar verwachtingen heel goed.

“Samen met mijn compagnon Lisette Lubbers ben ik dit avontuur aangegaan. We delen onze Twentse nuchterheid en boerencreativiteit. Lisette is net als ik erg actief op Instagram en is zelf ook moeder. Toen we vaak de vraag kregen waar we bepaalde dingen vandaan hadden, kwam het idee om een eigen webshop te starten. Poespas.nl was daar het resultaat van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl