Ze heeft het zelf gedaan

Tegenwoordig is webcamwerk het ideale werk om heel snel veel geld te verdienen. Maxime Meiland heeft het zelf ook nog gedaan en daar heeft ze nu veel spijt van. Ze begrijpt niet dat mensen zich overgeven aan platformen zoals ‘OnlyFans’.

Maar ze vindt het ook moeilijk om bekende mensen zoals Nicol Kremers en Ferry Doedens goede raad te geven.

“Ferry Doedens heeft er volgens mij wel echt plezier in. Althans, dat idee heb ik. Wat mijn ervaring is: doe het niet. Ik ben op een gegeven moment begonnen omdat ik geen eigenwaarde heb. Dat bouwde zich langzamerhand op, maar dat heeft er absoluut mee te maken. Je wordt erin gezogen en je gaat ook steeds verder en verder. Het is geestelijk schadelijk”, zegt Maxime in Weekend.

Maxime vindt dat je je lichaam voor jezelf moet houden en voor degenen van wie je houdt. Het delen van je lichaam met iedereen kan volgens haar geestelijk niet ok zijn.

Al begrijpt ze mensen ook wel die verblind worden door de hoge bedragen die je ermee kan verdienen, zoals Nicol Kremers. “Het is verleidelijk, maar uiteindelijk is geluk in je hoofd veel belangrijker dan geld. Absoluut.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.