Maxime Meiland lijkt alweer genoeg te hebben van de villa waar ze nu woont samen met haar man Leroy en twee kinderen. Als we Erica Meiland mogen is het koppel alweer op zoek naar een ander huis.

Zo zouden ze nu hun oog hebben laten vallen op een villa met zes slaapkamers- en vier badkamers, een verwarmd zoutwater zwembad in de tuin en een vrijstaande garage. Vraagprijs? 2.295.000 euro.

Maxime vertelde het volgende bij Radio 538: “Wij vinden dat huis waanzinnig, maar het is natuurlijk ontzettend duur? Dus ik moet nog maar kijken of dat allemaal gaat lukken. We hebben wel een bod gedaan, maar we zijn nu met de bank in gesprek. Het kan zomaar zijn dat dat wordt afgeketst”, citeert Party.

Mocht het bod toch goedgekeurd worden dan zou dat betekenen dat Maxime en haar gezin voor de derde keer dit jaar gaan verhuizen. Al is dat voor Erica nooit een verrassing geweest.

“Wij zijn altijd bezig geweest met huizen, eigenlijk onze passie. Maximes eigen villa staat overigens nog niet te koop, maar dat is slechts een kwestie van tijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.