Zowat iedereen had het zien aankomen dat het een keertje zou foutgaan met André Hazes. En jammer genoeg is dat de voorbije jaren ook gebeurd. Maar nu is hij terug op het goede pad en is hij er klaar voor om in 2023 zijn comeback te maken.

Party sprak met Dries Roelvink op de première van de docureeks rond André Hazes. Ook hij had al langer in de gaten dat het niet zo goed ging met de zanger.

Dries had zelf een zoon die verslaafd was aan drank-en drugs en vond dat zelf erg zwaar. Dave Roelvink is er gelukkig helemaal vanaf en daar is ook broer Donny Roelvink blij om.

“Het is een jongen die opgroeit als bekend iemand en daar heeft hij niet voor gekozen, dat ben je gewoon meteen. Er komen dan vele dingen op je pad. Je gaat het feestcircuit in en je hebt druk van buitenaf. Ja, weet daar maar eens mee om te gaan”, zegt hij in Party.

Donny had er erg veel moeite mee dat zijn broer Dave verslaafd was en wist hem moeilijk een houding te geven. “Kijk: als iemand verslaafd is, kun je die persoon wel aan zijn haren gaan trekken en zeggen wat hij moet doen, maar die persoon is ziek. Verslaving is een ziekte. Ik moest dat leren te begrijpen. Iemand moet het zelf willen om dat ook te kunnen veranderen. Dat is een heel erge tweestrijd waar je dan inzit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl