Corry Konings, een naam die synoniem staat voor prachtige, emotionele ballades, spreekt in Max Magazine openlijk over haar avontuurlijke leven post-scheiding en hoe ze haar pad vond in het alleen zijn, zonder ooit echt eenzaam te zijn. 

Ze deelt in Max Magazine: “Na mijn scheiding ben ik eigenlijk altijd alleen gebleven. Nu en dan had ik een vriend, maar dat waren kortstondige relaties en niet heel serieus.” Toch, in de eindeloze avonden, omringd door de echo van applaus en de stille kamers van haar huis, heeft Corry een compleetheid in haar eigen gezelschap gevonden. Ze is een vrouw die op een kruispunt staat tussen onafhankelijkheid en intimiteit. Iemand die er actief voor kiest om haar leven te leven op haar eigen voorwaarden. 

Zonder vast te houden aan het verleden of koortsachtig te zoeken naar een nieuwe partner, leeft Corry in het moment, omarmt ze het heden en opent ze misschien de deur naar toekomstige liefdes…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.