Is ze binnenkort weer zwanger?

Het ziet er naar uit dat we binnenkort wel eens een zwangerschapsaankondiging van Maxime Meiland mogen verwachten. De jongste Meiland-dochter heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag nog een derde kindje zou willen en daar lijkt het koppel nu werk van te maken.

Maxime heeft altijd verteld dat ze gebruikt maakt van een spiraaltje omdat ze niet direct terug zwanger wou worden. Maar nu heeft ze dat spiraaltje laten verwijderen. Al is dat niet zonder gevolgen.

“Nu moet ik wel opletten, maar ik denk dat het wel goed gaat. Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee Leroy en ik gebruiken eigenlijk niks, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, klinkt het in Story.

Het lijkt wel alsof Maxime het spiraaltje niet meteen heeft laten verwijderen om terug zwanger te worden, maar wel voor andere redenen. Zo zou ze depressieve klachten krijgen van anticonceptie.

Maxime werd al voor de eerste keer mama op heel jonge leeftijd, en dat doordat ze nooit anticonceptie nam. “Heel dom, maar toen Claire gemaakt werd, was ik niet aan de pil. Jaap, mijn partner toen, wist dat, dus dan verwacht je dat-ie voor het zingen de kerk uit zou gaan. Maar hij was dat vergeten”, blikt Maxime terug.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl