De situatie van Sylvie Meis en haar man Niclas Castello is op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen. De twee trouwden een tijdje geleden, maar wonen niet samen. Hun veeleisende jobs laten het niet toe om elke dag bij elkaar te zijn.

Maar dat wil niet zeggen dat Sylvie en Niclas elkaar niet trouw blijven en ondertussen vrolijk rondfladderen. Sylvie vertelt in Party dat ze een gewoon monogaam huwelijk hebben, dat net een beetje anders is.

“Ik vind dat monogamie een keuze is. Een keuze die je maakt op het moment dat je iemand leert kennen waarvan je intuïtief weet, deze persoon kan echt het verschil maken in je leven. Want dan is het de persoon waarbij het het waard is.”

Het klinkt niet zo eenvoudig om een huwelijk op deze manier te laten werken, maar ook daar heeft Sylvie al over nagedacht.

“Het geheim van een goed huwelijk volgens mij, is praten met elkaar. Naast natuurlijk je verliefdheid, je romance, dat vuur laten branden, maar al dat zal uiteindelijk wegvallen als je niet met elkaar praat. En dat is iets wat je ook gaandeweg moet leren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.