Wanneer je ouder wordt is het niet zo abnormaal dat je ook al een beetje kaler wordt. Dat weet nu ook Kees Stevens, de man van John de Bever. Toch vond hij 37 jaar nog wat jong om kaal te worden en wilde hij daar graag iets aan doen.

Hij koos voor een haartransplantatie. Een idee waar hij nu erg tevreden over is, maar waar hij toch even mee heeft geworsteld.

“Mensen gingen op internet zetten dat ze het idee van een haartransplantatie belachelijk vonden, en dat ik knap was zoals ik ben. Natuurlijk is dat waar, maar ik heb de haartransplantatie voor mezelf gedaan en niet voor mijn man John of een ander. Ik wil gewoon nog niet kaal zijn”, zegt Kees in Party.

Ondertussen is de ingreep achter de rug en denkt Kees er liever niet teveel meer over na. Het werd een verschrikkelijke dag.

“Ik moest er om acht uur ’s morgens zijn en de cameraploeg van ‘De Bevers’ belde mij drie uur daarvoor op om te vragen of ik de haartransplantatie echt ging doen. Niemand geloofde dat, zelfs John niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.