Niemand lijkt nog iets met Matthijs van Nieuwkerk te maken te willen hebben. Bij RTL hebben ze de samenwerking met Matthijs stopgezet en er is niet meteen een andere zender die een samenwerking met de sterpresentator nog ziet zitten.

Al is er één iemand die wil blijft geloven in de kansen van van Nieuwkerk en dat is media-expert Mark Koster.

“John de Mol heeft een goed tijdslot voor hem klaarliggen, daar kan hij zo aanschuiven”, vertelt Mark in zijn podcast. Al is daar voorlopig weinig van te merken.

Gelukkig gaat het in de liefde een pak beter voor de presentator. Hij krijgt nog steeds veel steun van zijn vriendin Martha Riemsma en zij behoedt hem tegen het eenzaam worden.

Het contact met zijn kinderen blijft jammer genoeg onstabiel en is lang niet meer zo sterk als vroeger. Zij nemen hem de breuk met hun moeder nog altijd ontzettend kwalijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.