Het waren heerlijk ontspannen tijdens voor Gerard Joling. Hij is nog niet zo heel lang terug van Curaçao waar hij genoot van wat vakantie en ook even mocht optreden. Hij stond er op oudejaarsavond onder meer op het podium met Danillo en Jeroen van der Boom en zette het nieuwe jaar goed in.

In het resort waar Gerard verbleef leek hij zichzelf niet te kunnen wegsteken en had hij veel bekijks van de aanwezige gasten.

“Ik lig daar niet altijd op het strand hoor, ik ga meestal in een ander strandhotel sporten en daar ga ik ook weleens een paar uurtjes liggen. In het resort waar ik nu verbleef ben ik een soort van attractie. Ik vind dat niet erg, maar ik heb er niet altijd zin in.”

Net zoals veel van zijn collega’s heeft ook Gerard gehoord over het drankgebruik van zijn collega Tino Martin. Maar daar heeft Joling een eigen mening over.

“Wat een ander doet, moet een ander doen. Ik ga een aap geen klommen meer leren. Als mensen denken dat ze het goed doen… ik heb zelf nooit in beschonken toestand op een podium gestaan. Mensen betalen gewoon te veel geld voor een optreden, ik moet netjes blijven”, klinkt het in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl