Het moest er ooit eens van komen maar Albert Verlinde en zijn man Onno Hoes hebben hun appartement in Maastricht te koop gezet. Onno is er niet langer burgemeester en dus kon het appartement zonder problemen worden verkocht.

Maar er is meer aan de hand met de verkoop dan men zou denken, schrijft Party. Zo zouden Onno en Albert misschien Maastricht gewoon willen verlaten omdat Onno er ooit zoenend gespot is met een veel jongere man.

De man in kwestie was Ruud Scheper, en werd ook ineens de bovenbuur van het koppel. Volgens Onno en Albert was het allemaal puur toeval, maar we kunnen begrijpen dat het geen ideale situatie was.

En dat zou dus een tweede reden kunnen zijn waarom het optrekje van de twee wordt verkocht. De vraagprijs is 1.390.000 euro, wat een winst zou betekenen van 315.000 euro. Albert en Onno kochten het huis zelf voor 1.0750.000 euro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.