Tot tweemaal toe was Martijn Krabbé getrouwd met Amanda Beekman, maar tot tweemaal toe liep het fout in hun huwelijk. In 2014 scheidden de twee definitief.

Beiden bouwden een nieuw leven uit zonder elkaar. Martijn in Amsterdam en met hun oudste zoon, Amanda in Eindhoven, samen met haar nieuwe partner en de drie andere kinderen. Die drie zouden niet veel later bij Martijn gaan wonen om het vele gependel te beperken.

Een pijnlijk besluit voor Amanda die haar kinderen natuurlijk het liefst dicht bij haar zou willen. Maar ze heeft alles over voor haar kinderen en dus legde ze zich neer bij het besluit.

De relatie tussen Amanda en Martijn bleef de voorbije jaren erg grillig en de twee hadden geen contact meer met elkaar. Hoewel ze hadden gedacht nog samen door één deur te kunnen, was dat allesbehalve zo, schrijft Party.

De breuk is nu ondertussen 9 jaar geleden en er is betering op komst voor Martijn en Amanda. Beiden zijn opnieuw erg gelukkig met hun partner en alle kinderen en ook de communicatie tussen de twee verloopt weer een pak beter.

De twee koppels werden zelfs samen gespot in een Amsterdams Café en lijken nu dus zelfs een heuse vriendschap op te bouwen. Amanda postte een leuke foto op Instagram en schreef daarbij: ‘Het kan verkeren’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.