Het hoeft niet altijd negatief nieuws te zijn als het gaat over relaties. 8 jaar geleden gingen presentator Martijn Krabbé en zijn vrouw Amanda uit elkaar. En het was geen vlotte scheiding. 8 jaar lang zouden de problemen en verwijten blijven aanhouden, tot vandaag.

Story blikt even terug. In 2014 besloten Martijn en Amanda voor de tweede keer te scheiden omdat Amanda was verliefd geworden op zakenman Harrie Kolen. Zowel Martijn als zijn ex wilden heel graag dat de kinderen bij hen kwamen wonen. Het was de recht die een vonnis moest vellen.

Er werd besloten dat alle vier de kinderen bij Martijn in Amsterdam zouden gaan wonen. Toch wilden de drie jongsten graag bij hun moeder blijven, iets waar Martijn mee akkoord ging. Zijn kinderen zijn het allerbelangrijkste voor hem en hij wil alleen maar het beste voor hen.

5 jaar later gingen de kinderen dan toch naar hun vader. Amanda gaf haar toestemming, want ook zij wil alleen maar dat haar kinderen gelukkig zijn. Amanda had in tussentijds nog twee kinderen op de wereld gezet met haar huidige partner.

Jarenlang besprak het koppel enkel het hoogstnodige, maar dat is nu verleden tijd. Het ex-koppel laat weten dat ze de strijdbijl hebben begraven en het verleden definitief achter zich laten. Sterker nog: de koppels, want ook Martijn vond opnieuw de liefde, gaan nu gewoon gezellig met elkaar gaan eten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.