Kim Feenstra heeft niet het imago van een braaf schoolmeisje. Ze is vaak een echte wildebras. Nu ze 26 is en moeder van een zoontje Brooklyn lijkt het wel alsof ze die tijd achter haar heeft gelaten en haar leven volledig op de rails heeft.

“Ik heb een lange periode gehad dat ik nog geen kinderen wilde. Het klinkt zwaar om te zeggen dat ik de last niet wilde, maar daar komt het wel op neer. Ik was er nog niet aan toe om mezelf niet meer op de eerste plek te kunnen zetten”, gaf ze een tijdje geleden nog toe in Story.

Kim is al een aantal jaar samen met de vader van haar zoontje, profvoetballer Stanley Tailor. En ze is heel gelukkig met hem. Zo gelukkig dat ze ook al voorzichtig droomt van een tweede kindje en een huwelijk.

“Als het ons gegund is tenminste. Het ging met Brooklyn immers niet heel gemakkelijk. En een huwelijk, dat is misschien voor de toekomst. Ik vind het sowieso een mooi gebaar en Brooklyn heeft de achternaam van zijn vader en ik niet. Ik zou het mooi vinden als we ook op die manier met zijn drietjes verbonden zijn.”

Uit een vorige relatie heeft Stanley ook nog een zoon Liam. Met de komst van de kleine Brooklyn is hij nu grote broer geworden. “En dat vinden we belangrijk. Hij moet weten dat hij altijd bij ons terecht kan en Brooklyn moet ook echt voelen dat hij een oudere broer heeft op wie hij kan rekenen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.