Het wordt een druk jaar voor Martien Meiland en zijn familie. Ze zijn volop bezig aan het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ en bouwen momenteel druk aan hun pension ‘Code Rosé’.

Naast de verbouwingen verschijnt er binnenkort ook nog een nieuw boek over de familie, geschreven door Jan Dijkgraaf en Erica. Maar dat zijn niet de enige plannen.

“Ik kijk zelf heel erg uit naar de opnamen van ‘Wie Van De Drie’ in februari. Ik kan me daar echt zo op verheugen. Het team is leuk en ik heb het gevoel dat de kijkers het leuk vinden en ik geniet er zelf ook enorm van. Ik wil elke aflevering weer winnen van de andere panelleden”, zegt Martien in Weekend.

Je kan niet om de Meilandjes heen en we kunnen ons goed inbeelden dat sommige mensen de Meilandjes ook gewoon moe worden. Al denkt Martien dat het wel niet snel zo’n vaart zal lopen.

“De kijkcijfers zijn nog steeds goed. We hebben laatst een lintje doorgeknipt in Aalsmeer en al die mensen die dan komen! Zo leuk en zo positief, en ze willen allemaal met ons op de foto. Fijn dat veel mensen het nog steeds zo leuk vinden”, klinkt het in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.