Ze kunnen er niet mee lachen

De tijd dat Peter Gillis nog eens positief in het nieuws kwam, is al eventjes geleden. Niemand lijkt hem nog te vertrouwen en de bewoners van zijn vakantiepark Parelstrand zijn het beu.

Ze zijn zo kwaad op Peter dat de voorzitter van de bewonersvereniging van het vakantiepark weigert te kijken naar Peters programma ‘Peter Gillis: Massa Is Kassa’.

“Daar word ik kotsmisselijk van. Je leest ook weleens iets in de krant of ziet iets op internet voorbijkomen. Als ik dan zie hoeveel geld hij over de balk smijt en tegelijkertijd de mensen op zijn vakantieparken aan het uitknijpen is, dan doet dat veel pijn”, zegt Hans Nieuwkerk in Story.

Het vakantiepark is volgens Hans een steeds onaantrekkelijkere plek aan het worden dat absoluut niet uitnodigt om er te gaan verblijven.

“Als je het park ziet… er zitten grote kuilen in de paden. Daar gooit Peter dan puin in om ze op te vullen. Maar elk jaar worden die kuilen groter en er blijft veel water in staan. Er zitten ook vaak grote schroeven in, wat dan weer zorgt voor lekke banden.”

En dat is nog niet het enige wat de bewoners stoort. De plaats waar mensen in het park kunnen samenkomen om iets te drinken ziet er allesbehalve gezellig uit en er worden al lang geen gezellige avonden meer georganiseerd zoals vroeger.

“Er is ook een winkel op het domein aanwezig, maar dat is de meest geklede winkel die op een camping tegen kunt komen. Een tennisbaan van asfalt, midgetgolfbaan en een luchtkussen voor de kinderen. Het zwembad is weg en daar werd nochtans altijd goed gebruik van gemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl