Wanneer je bekend bent in Nederland kan je er niet meer om heen: de juicekanalen. Voor je het weet ben je er zelf slachtoffer van en gaat de bal aan het rollen.

Frederik Brom, zwager van Thijs Römer vindt die kanalen verschrikkelijk. Ook al heeft hij er eigenlijk heel weinig last van.

“Ik zit ook gewoon niet op sociale media. Ik lees die berichten op de juicekanalen nooit en gek genoeg werkt het zo dat het er dan ook niet echt is. Je kunt je ertegen wapenen door het gewoon niet te lezen. Maar het zijn niet de fraaiste nieuwsberichten, nee, het is vaak ongenuanceerd en polariserend. Dat is een gevaar daarvan”, zegt Frederik in Weekend.

Frederik is al 20 jaar samen met Nienke Römer en staat er nog elke dag zelf van versteld hoe goed ze het samen hebben en hoe lang hij het al volhoud.

“Je moet ook gewoon geluk hebben dat je een leuke vrouw treft. Dat is belangrijk, en dat je naar elkaar blijft kijken. En elkaar de ruimte gunt om te groeien, dat het allemaal een beetje in beweging blijft. Nienke heeft een mooie schrijfcarrière en is nu ook aan het regisseren, we hebben elkaar daar nooit mee in weg gezeten. Ik kan mijn projecten blijven spelen, daar heb ik alleen maar steun in gevoeld en ik geloof dat zij dat ook voelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl