Het is zover, op 17 mei ging Code Rosé officieel open. De familie heeft zich heel erg in het zweet gewerkt om alles tijdelijk af te krijgen en dat is hen gelukt ook. Die dag konden zij hun eerste gaste ontvangen.

Weliswaar toch 17 dagen later dan eerst voorzien, maar dat was te wijten aan een tegenslag tijdens de verbouwing. Gelukkig was het twee weken later dan toch eindelijk zover.

En hoewel heel wat mensen blij zijn dat het pension is geopend, zijn er ook heel wat mensen die daar minder blij om zijn. Zo werd de familie een keertje wakker met hun ramen vol met eieren.

En daar bleef het niet bij. Zo kreeg Erica telefoon van de gemeente Noordwijk met de melding dat ze niet mochten opengaan omdat het pension niet zou voldoen aan het bestemmingsplan.

Van dat telefoontje was Martien erg aangedaan, schrijft Party. De familie was daar niet vanop de hoogte en er is hen ook nooit iets verteld. “Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet van bewust dat je hier moet wonen”, legt Maxime uit.

Maar de Meilandjes lieten zich niet kennen en gingen op zoek naar een oplossing. Eentje die al heel snel werd gevonden. Martien besloot dan maar om in het pension te gaan wonen en zo toch te voldoen aan de eisen van de gemeente. Probleem opgelost en het pension kon eindelijk openen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.